Pendulul minții oscilează între sens și non-sens, nu între bine și rău.

Carl Gustav Jung

Cine sunt eu?

Iuliana Popa, psiholog clinician, atestat de Colegiul Psihologilor din România. Am absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Am continuat cu masterul de Psihologie clinică și Consiliere Psihologică, tot la Universitatea de Vest din Timișoara.

Lucrez ca psiholog clinician în Cabinetul Individual de Psihologie situat în localitatea Chiajna, județul Ilfov. Am profesat ca psiholog în Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Jebel, iar aici am avut ocazia să cunosc cu adevărat ce înseamnă suferința umană, prin prisma poveștilor și patologiilor celor peste 400 de pacienți cu care am avut șansa să lucrez. Diversitatea umană mă fascinează.

Despre mine pot spune că sunt un om care iubește oamenii și care și-a ales psihologia din pasiune și din dorința de a-i ajuta pe alții să înțeleagă și depășească situațiile de viață cu care nu se simt confortabili. Cred că, fără a ne cunoaște cu adevărat pe noi înșine, nu putem evolua.

Ce este clipsi.ro?

Este un loc unde sper că vei reuși să găsești informații utile din domeniul psihologiei clinice. Vei avea ocazia să citești povești de viață care te pot inspira.

Dacă consideri că îți pot fi de folos sau dacă ai o poveste pe care dorești să o împărtășești cu cititorii clipsi.ro, te aștept să-mi scrii la adresa de email: office@clipsi.ro.